Coach Jin

Via mijn opleiding als fitness en personal trainer kwam ik in 2014 in aanraking met Crossfit. Ik was gelijk verkocht en ben nooit meer gestopt! Het is op dit moment ook de enige sport die ik beoefen. Maar ik heb meerdere hobby’s hoor! Ik kan mezelf wel een filmfanaat noemen en ben dus ook met regelmaat in de bioscoop te vinden.

Binnen Crossfit zijn er verschillende disciplines en één daarvan nis Olympic Weithlifting. Binnen de OLY is de snatch één van mijn favoriete movements. Het is ook qua techniek ook één van de meest lastige oefeningen, maar een goede lift geeft je dan wel echt een kick!

Het leukste aan het coachen vind ik dat hier mijn opleiding als trainer en mijn liefde voor crossfit samen kan laten komen. Ik vind het leuk om mensen een mooie Crossfit-ervaring te geven, waarbij ik ze een goed bewegingspatroon kan aanleren. En de sport onderdeel kan laten worden van hun leven.

Eén van mijn eigen sportdoelen is om mijn 1RM clean te doorbreken. Maar het allerbelangrijkste vind ik om fit en gezond te blijven. Maar wanneer ik eenmaal begin aan het eten van soep is een DNF (zoek die maar in het Crossfit-woordenboek op) er niets bij! Oh en ik ben allesbehalve vegetarisch! No meat is no food for me!

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp