Dit zijn onze tarieven

Iedereen heeft z’n eigen doelen en agenda. Wij proberen ons aanbod op alle behoeften af te stemmen. Daarom kun je kiezen uit verschillende lidmaatschappen.

Sporten volgens de CrossFit-methodiek bij deBox038 in Zwolle Sporten volgens de CrossFit-methodiek bij deBox038 in Zwolle

Proefweek Gratis en vrijblijvend

Wij geloven erin dat een goede kennismaking met uit meer bestaat dan één proefles. Bij ons kun je daarom een proefweek volgen. Vond je de eerste proefles leuk, moeilijk, licht of zwaar? Kom gerust nog een keer! Zo maak je echt kennis met de coaches, onze leden en de sport.

Proefweek - Gratis

Onbeperkt sporten 60 euro per maand

Wil jij komen sporten wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je maar wilt? Dan kies je natuurlijk voor het onbeperkte abonnement. Via SportBit schrijf jij je in op de lessen van je keuze. We zijn 7 dagen per week geopend. Keuze genoeg om volop te trainen. Je kunt aan alle lessen meedoen.

Sporten in Zwolle

Twee keer per week 50 euro per maand

Voor sommige mensen past twee keer in de week sporten beter. Dat hoeven geen vaste momenten te zijn. Jij bepaalt zelf wanneer je komt. In SportBit wordt het aantal lessen bijgehouden d.m.v. credits, zodat je precies ziet hoe vaak je nog binnen die week kunt inschrijven. Dit is overigens ook een perfect abonnement voor mensen die deze sport als aanvulling op een andere sport zien. Ben je aan het trainen voor een marathon? Zit je in een roeiteam? Overweeg je een lange wielertocht? De functionele manier van trainen zal je echt helpen om overall fitter te worden en dus je prestaties te verbeteren.

Onbeperkt sporten in Zwolle

10-rittenkaart 100 euro

Heb je een onregelmatig rooster? Valt een sport lastig te combineren met jouw reislustige leven? Zoek je naar een aanvulling op een andere tak van sport? Of wil je eerst maar eens kijken of deBox038 echt wat voor jou is, zonder vast te zitten aan een abonnement? Kies dan de 10-rittenkaart. Je kunt zelf kiezen wanneer je komt en of je een les volgt of een Open Gym doet. Het is jouw persoonlijke 10-rittenkaart en die is een half jaar geldig.

Sporten in Zwolle

Drop-in 15 euro per keer

Of je nou op de camping om de hoek staat, een nachtje voor je werk in het mooie Zwolle verblijft of een familiebezoek weet te koppelen aan een uurtje volle bak kapot gaan…? Deze drop-in is bedoeld voor iedereen die al ervaring met de sport heeft en simpelweg een lekker WODje mee wil pakken. Je betaalt een losse les van 15 euro en doet mee op het moment dat het jou schikt. Je boekt je les via onze `Drop-in`-planner »

Drop-in sporten in Zwolle
Maak vrijblijvend kennis!
Meld je aan voor een gratis proefles
  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp