Iedere dag een andere les

We bieden een gevarieerd lesprogramma op alle dagen van de week. Aanmelden gaat via onze handige app. Onze lessen bestaan altijd uit een warming-up en leuke, uitdagende WOD. Vaak zit er in de les ook een deel OLY verwerkt. Eén keer in de week kun je je opgeven voor de Open Gym. Klik of scroll verder voor een korte toelichting.

Gevarieerd sporten zoals jij het wilt Gevarieerd sporten zoals jij het wilt

De ‘Workout of the Day’

De WOD vormt de basis van ons programma. Hierin komt alles aan bod! Van gewichtheffen, tot atletiek en gymnastics. Als atleet kun je je elke dag laten verrassen. De programmering is zo geschreven dat alle spiergroepen en trainingsvormen worden afgewisseld. Door de WOD’s met enige regelmaat te volgen, werk je aan je conditie, kracht en (spier)uithoudingsvermogen.

WorkOut of the Day in Zwolle

Olympic Weightlifting

Tijdens dit deel van de les ga je dieper in op de technieken van gewichtheffen. Iedere training besteden we aandacht aan een specifieke beweging en voeren we diverse drillen uit gericht op mobiliteit, flexibiliteit en techniek. Stapsgewijs gaan we te werk om jouw lichaam klaar te stomen voor meer gewicht op je barbell.

Olympic Weightlifting in Zwolle

Open Gym

Een vrij uur waarin je zelf bepaalt wat je gaat doen en waar je aan gaat werken. Zo kun je bijvoorbeeld een WOD inhalen, van een blessure herstellen of werken aan één van je eigen doelen. Er is een coach aanwezig aan wie je je vragen kunt stellen, maar deze begeleiding is niet te vergelijken met een reguliere les. Het is een uur op basis van eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

WorkOut of the Day in Zwolle
“Oefeningen doen in het frame voelt toch een beetje als lekker in de lampen hangen.” - Randy -
Maak kennis met het team
  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp