Gevarieerd sporten zoals jij het wilt

Wij bieden een gevarieerd lesprogramma op alle dagen van de week. Daarbij kun je zelf kiezen aan welke les je mee wilt doen. We hebben WOD’s, OLY’s en Open Gyms. We lichten deze termen even toe:

Gevarieerd sporten zoals jij het wilt Gevarieerd sporten zoals jij het wilt

De ‘WorkOut of the Day’

De ‘WorkOut of the Day’ vormt de basis van ons programma. Hierin komt alles aan bod! Van gewichtheffen, atletiek tot gymnastiek. Als atleet kun je je laten verrassen per dag. De programmering is zo geschreven, dat alle spiergroepen en trainingsvormen afgewisseld worden. Het is dus zeer gevarieerd, maar zeker niet willekeurig. Door de WOD’s met enige regelmaat te volgen, werk je zowel aan je conditie, je kracht als aan je (spier)uithoudingsvermogen.

WorkOut of the Day in Zwolle

Olympic Weightlifting

Wil jij werken aan je mobiliteit, kracht, coördinatie en balans? Dan zijn Olympic Weightlifting lessen echt iets voor jou! Het is krachttraining om sterker te worden. Tegelijkertijd werk je aan je techniek voor de WOD’s. Door middel van OLY’s vergroot je jouw kracht en flexibiliteit. Zo zorg je voor een gelijkmatige ontwikkeling van je spieren en een betere houding.

Olympic Weightlifting in Zwolle

Open Gym

Een vrij uur waarin je zelf bepaalt wat je gaat doen en waar je aan gaat werken. Zo kun je bijvoorbeeld een WOD inhalen, van een blessure herstellen, werken aan één van je zwakkere punten of gewoon iets doen wat je leuk vindt. Er is een coach aanwezig, waar je met vragen terecht kunt. De begeleiding is echter niet te vergelijken met een reguliere les. Het is een uur op basis van eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

WorkOut of the Day in Zwolle
“Oefeningen doen in het frame voelt toch een beetje als lekker in de lampen hangen.” - Randy -
Maak kennis met het team
  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp