Haal het beste uit jezelf

Op zoek naar een fysieke uitdaging? Samen met anderen tot het uiterste gaan op je eigen niveau? Of gewoon lekker een paar keer in de week stevig trainen? Bij deBox038 kan dat! We sporten altijd in kleine groepen, waardoor je veel aandacht en ondersteuning krijgt van onze coaches. Zij helpen jou je doelen te behalen, grenzen te verleggen en met plezier te sporten. Én onderschat de aanmoediging van de groep niet!

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken & enthousiaste coaches
deBox038 deBox038

Voor iedereen op elk niveau

Jong, oud, sportief, minder sportief: iedereen is welkom! De coaches zorgen ervoor dat jij de les mee kan doen op jouw niveau. Ze geven je opties om lekker te kunnen trainen, passend bij jouw doelen. Zo helpen we je om steeds fitter, sterker en atletischer te worden. Ben je op zoek naar een afwisselende sport waarin je grenzen kunt verleggen? Kom dan eens langs voor een proefles!

Voor iedereen op elk niveau

Gezellige community

DeBox038 is ontstaan vanuit enthousiasme en gedrevenheid. Vanuit een groep die graag samen traint onder begeleiding van professionele coaches. In de lessen moedigen we elkaar aan en gaan we samen tot het uiterste. We vinden het belangrijk om plezier te hebben, zowel tijdens het sporten als daarna! We organiseren dan ook regelmatig leuke events. Wil je weten wat we de komende maanden voor je in petto hebben? Bekijk dan onze kalender!

Gezellige sportcommunity

Betrokken & enthousiaste coaches

Onze coaches zijn gek van de sport en helpen jou alles uit je les te halen. Met de juiste kennis op zak zorgen zij ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Daarbij letten ze op je houding en uitvoering, zodat jij zo optimaal mogelijk kunt trainen. En ook niet onbelangrijk: ze brengen een positieve sfeer! Nieuwsgierig naar deze toppers? Maak kennis met het team.

Betrokken & enthousiaste coaches
“Geweldig om leden die volledig vanaf nul beginnen de techniek bij te brengen.” - Johan -
Maak kennis met het team
  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp