Hier haalt iedereen het beste uit zichzelf

Op zoek naar een fysieke uitdaging? Samen met anderen tot het uiterste gaan op jouw eigen niveau? Lekker een paar keer in de week stevig trainen? Bij deBox038 kan dat! We sporten altijd in kleine groepen, waardoor je veel aandacht en ondersteuning krijgt van onze coaches. Bij deBox038 staat plezier in sporten voorop. En daarbij kan jij je eigen ambitie nastreven. Jij gaat met jezelf de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen. De coaches helpen je daarbij en onderschat de aanmoedigingen vanuit de groep niet!

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
deBox038 deBox038

Voor iedereen op elk niveau!

Iedereen is welkom! Jong, oud, sportief, minder sportief. Onze lessen zijn zo opgebouwd dat je altijd mee kan doen. De coaches bieden de oefeningen altijd op verschillende niveaus aan. Iedereen traint zwaar en doet z’n best. Maar wat qua gewichten voor de één zwaar is, is voor de ander misschien te licht. De coaches zorgen ervoor dat jij op jouw niveau kunt meedoen. Je wordt uitgedaagd om fitter, sterker en atletischer te worden. Ben je op zoek naar een afwisselende sport waarin je grenzen kunt verleggen, kom dan eens langs voor een proefles.

Sporten voor iedereen en op elk niveau

Gezellige community

deBox038 is ontstaan vanuit enthousiasme en gedrevenheid. Een groep die graag samen sport en traint onder begeleiding van professionele coaches. Samen is daarin een belangrijk begrip. Net als plezier! Je kunt in SportBit (de leden-app) buddy’s worden met elkaar, zodat je kunt zien wanneer jouw sportmaatje zich heeft ingeschreven in het rooster. Daarnaast organiseren we regelmatig events, waar we vooral plezier hebben met elkaar. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk foto’s van één van onze events . Wat we de komende maanden nog in petto hebben kun je zien in onze kalender.

Sporten met plezier

Betrokken, enthousiaste coaches

De coaches van deBox038 hebben allemaal een sport- en/of trainingsachtergrond. En ze zijn bevlogen van deze sport. Tijdens de lessen bewaken zij een gezonde dosis discipline, zorgen ervoor dat iedereen op z’n eigen niveau mee kan doen en brengen een positieve sfeer. De les is pas klaar, als iedereen klaar is. Maak kennis met het team!

Betrokken, enthousiaste coaches
“Geweldig om leden die volledig vanaf nul beginnen de techniek bij te brengen.” - Simon -
Maak kennis met het team
  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp