Stef

“Nou, om maar met de deur in huis te vallen: ik heb dus geen lievelingseten. Voor mij telt het recept en gezelschap. Ik heb wel een lievelingsmovement als dat helpt? De burpee box jump over. Ik ben sowieso groot fan van alle oefeningen die je kunt uitvoeren met je eigen lichaamsgewicht.

In 2016 kwam ik met CrossFit in aanraking. Daarvoor echt alles op het gebied van hardlopen gedaan. Van de 1500 meter tot aan de Roparun. Ik heb aan wedstrijden in Bosnië en Ecuador meegedaan. Niet alleen een mooi avontuur, maar ook erg heet. Op 300 meter voor de finish ben ik zelfs een keer knock out gegaan. Maar ook wel successen geboekt hoor! Ik ben trots op mijn tijd van 16:21 op een 5 kilometer.

En ja klopt. Ik heb belachelijke buikspieren. Maar goed, mijn schouders en benen zijn juist weer zwak. Logisch dat ik dat tussenstuk goed train toch? Trots kan ik ook zijn op mijn discipline, meer eigenlijk dan op het resultaat. Zo ben ik ooit een vol jaar super gedisciplineerd gaan trainen. En dan boek je progressie. Ik vind het mooi om mezelf te pushen. En ook anderen daarin te coachen; nog nét dat ene setje extra dat er dan in blijkt te zitten.

Ja ja. Dat klopt ook. Ik heb en hottub in m’n tuin. Ging dit stukje niet meer over deBox038? Want dan wil ik nog even kwijt dat het een geweldige community is.”

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp