Simon

“Nadat ik al bijna twee jaar niks aan sport had gedaan, begon ik rond 2017 met CrossFit, hier in Zwolle. Daarvoor heb ik altijd met plezier gevoetbald, maar door blessureleed hield dat op. Ben toen nog als een gek gaan fitnessen. Echt fanatiek pompen enzo. Maar ach, dat bleek toch best saai.

Het liefst train ik 6 keer in de week en dan bij voorkeur met gewichten. Ik ben niet zo’n hardloper. Dat maakt me juist trots op het feit dat ik ooit de 4 Engelse Mijl meeliep. Eens per week zwem ik. In zo’n strakke speedo. Haha, ja ik sport in leggings. Zal wel een erfenis zijn van mijn te vroeg afgebroken schaatscarrière.

Zelf ben ik gek op oefeningen als de clean of squat. Ik vind het als coach geweldig om te zien dat sommige mensen volledig vanaf nul beginnen en hun dan de techniek bij te brengen. Die progressie is in het begin enorm.

Mijn persoonlijke (sport)doel is momenteel vooral om geen blessures te krijgen. Ik ben druk met het opzetten van dit bedrijf. DeBox038 is ontstaan vanuit een  gezamenlijk initiatief, maar op papier ben ik de eigenaar en zal ook de kar trekken. Waarschijnlijk met allerlei uitdagingen die bij het ondernemerschap horen. 

Deze stap is voornamelijk uit passie geboren. Ik heb International Business Management gestudeerd. Daar kun je een heleboel kanten mee op. Dit is duidelijk mijn pad. Ik hou van onze community. De behoefte om samen te trainen! Ik hou trouwens ook van Nasi met satésaus en kipkluifjes. Of doet dat niet ter zake?”

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp