Randy

“Via een collega bij Defensie kwam ik in aanraking met CrossFit. Ik vind het een geweldige sport. Je kunt bij wijze van spreken jarenlang trainen zonder ooit dezelfde WOD te doen. Het verveelt nooit. Vroeger heb ik gevoetbald. Een beetje het standaard verhaal; blessure, verhuizing, andere club zoeken… Dan is het opeens niet meer je vaste sportclub en dus werd het tijd voor wat anders.

Ik heb 15 jaar bij Defensie gewerkt. Inmiddels werk ik bij ProRail. Mijn kinderen wonen in Noord-Limburg en met een onregelmatig rooster is het soms zoeken naar het juiste schema. Maar het liefst train ik veel (3 tot 6 keer per week). Alles in het frame vind ik mooi. Dat is toch een beetje hetzelfde gevoel als lekker in de lampen hangen.

Als coach vind ik het mooi om te zien hoe mensen de knop om kunnen zetten en volle bak gaan. En als ze dat knopje niet weten te vinden, help ik daar graag bij. Dat je net dat zetje in de rug kunt geven. Ik voel die extra motivatie zelf bijvoorbeeld heel sterk bij Hero WOD Luc. Die is ter herinnering aan een maatje van mij die in Afghanistan is omgekomen. Tijdens die workout kan en zal ik altijd alles geven.

Toch nog even een belangrijk punt, zodat je me goed leert kennen: ik hou van patat oorlog mét ui. Niet vergeten hé. Ui!“

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp