You Go - We Go - Wij Nemen Het Stokje Over!

Na bijna vier jaar aan het roer te hebben gestaan draagt Simon per 1 maart 2024 het stokje over aan Johan, Randy, Anne en Nadja. Dit geeft Simon de tijd en ruimte een nieuw pad te gaan bewandelen, terwijl wij de reis van onze mooie Box voortzetten. We hebben heel veel zin om samen met jullie dit nieuwe hoofdstuk te starten!

Randy en Johan zullen voornamelijk op de voorgrond aanwezig zijn en actief blijven als coaches. De lessen gaan gewoon door en in dat opzicht verandert er niks. Voorop staat dat we aandacht willen houden voor het moois dat we al hebben opgebouwd, iets waar jullie als leden onderdeel van zijn. Natuurlijk hebben we ook genoeg ambities en ideeën. 

We willen een inspirerende plek creëren, die we laten groeien op het gebied van sport en welzijn. Samen met jullie hopen we de community nog hechter, de events nog gaver en de Box nog mooier te maken!

Wil je afscheid nemen van Simon? Sluit dan vooral nog aan bij één van zijn lessen in februari. Daarna zul je hem vast nog wel treffen in de Box, maar dan niet als coach maar als (ere)lid!

Zoals gezegd is dit de start van een nieuw hoofdstuk, en dat vraagt natuurlijk om een super tof event! De details volgen later, houd hiervoor je mail en SportBit in de gaten. 

Heb je nu al vragen? Neem gerust contact met ons op of spreek ons aan in de Box.

Sportieve groet,

Johan (06 – 41 35 03 50), Randy (06 – 51 07 82 77), Anne en Nadja

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp