FOR TIME

Binnen een maand hebben we deBox038 opgezet. Op 13 mei kwamen Hein, Harmen, Eralt, Simon en Roos voor het eerst samen. Het lijkt allemaal al weer heel lang geleden. In de tijd dat Simon nog een vaste baan en snor had.

Twee dagen later hadden we de sleutels van de Voltastraat 23C. De appgroep draaide overuren. Initiatieven schoten als paddenstoelen uit de grond. Ondertussen werd er al weer fijn getraind op de Wythemerplas. We leerden allemaal weer wat spierpijn is. Terwijl een deel van de community de boxen stond te schuren, kweekte het andere deel hardnekkige schuurplekken op hun stuitje. 

Een heel bijzondere tijd! En doordat alle krachten werden gebundeld, we af en toe dikke mazzel hadden en ook vooral heel hard hebben doorgewerkt, konden we op 7 juni al een voorzichtig openingsfeestje organiseren. Als kers op de taart hebben we in de eerste week maar liefst drie (!) kersverse nieuwe leden mogen begroeten. Inmiddels draait het rooster alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar het was toch ook een beetje een race FOR TIME de afgelopen maand. Wat hebben we een toptijd (en toptent) neergezet!

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp