Belangrijk nazomer nieuws!

Tijd voor een nieuwsbericht! Want na een heerlijke zomer met een boel ontwikkelingen, wordt dat wel weer eens tijd.

Het loopt heel lekker in de box. De lessen zijn gaaf (aan jullie enthousiasme te merken), we krijgen de ruimte steeds prettiger ingericht, 31Heroes was een groot succes, en zaterdag 5 september een behoorlijk spektakel tijdens de triathlon. En er is veel nieuwe aanwas! Enthousiaste leden trekken nieuwe leden aan (waarvoor veel dank!). Allemaal leuke nieuwe gezichten, maar hiermee ontstaat ook een (luxe)probleem….

We konden in juni een vliegende start maken met een flinke club op de huidige locatie. We hebben toen gesproken over een “ledenplafond”, wat meer op een onrealistische droom leek dan dat het ook echt werkelijkheid zou worden.

Nu, 3 maanden later, hebben we daadwerkelijk (al) besloten een ledenpauze in te lassen. Dit om de kwaliteit, sfeer en tevredenheid te bewaken. De mensen die al een proefles hebben gehad, kunnen gewoon nog lid worden. Van harte welkom zelfs! Alleen nieuwe proefles kandidaten zullen we vanaf heden op een wachtlijst zetten.

We hopen natuurlijk op volle lessen, maar we willen ook dat iedereen terecht kan op het uur van zijn/haar lievelingskeuze. En dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt (fris lid of oude rot).

Daarnaast zijn we actief op zoek naar een nieuwe, grotere locatie! Daar zullen we lessen programmeren voor maximaal 12 deelnemers. We houden de groepen dus redelijk klein, maar kunnen dan wel een groei doormaken. De gewenste ruimte is zo’n 150-200 m2. Tips zijn welkom!

Op deze manier kunnen we hopelijk met de huidige groep verder en bouwen aan de gezellige club die we zijn! Dan zijn we straks ook samen klaar voor de verhuizing! En op ons nieuwe plekje gaan de deuren weer wagenwijd open.

  • Voor iedereen op elk niveau
  • Gezellige community
  • Betrokken, enthousiaste coaches
facebook instagram location mail phone whatsapp